ATLANTEN TURISTSENTER - MOTELL LEILIGHETER HYTTER CAMPING I KRISTIANSUND  Atlanten Turistsenter - Motell Leiligheter Hytter Camping - Sentralt i Kristiansund

 

VELKOMMEN TIL KRISTIANSUND

For mosjonister, idrettsfolk eller familier på tur er Atlanten Turistsenter plassert midt i smørøyet. Like utenfor døra har vi Folkeparken, et friluftsområde med flotte turstier, fiske- og badeplasser. Like borti svingen har vi Atlanterhavsbadet, et topp moderne, innendørs badeland til glede for byens beboere og alle tilreisende. Her finner du også fotballbaner, skøytebane, idrettstadion og flerbrukshall.

Foto: Kristiansund Kommune

Som gjest hos Atlanten Turistsenter kan du gå til Kristiansund sentrum på 15-20 minutter (se kart). Legg gjerne turen gjennom båthavna og Mellemværftet for et hyggelig miljø.

Er du sulten kan du gå innom tradisjonsrike Smia Fiskerestaurant på veien (etter ca 10-15 minutters gange). De kan by på Bacalao, "blainnabaill" og andre spesialiteter fra Kristiansund. Lenger inn i sentrum har du Bryggekanten Brasserie eller Sjøstjerna Fiskerestaurant som begge byr på havets delikatesser, basert på lokale råvarer. I sentrum finner du også restauranter som Peppes Pizza og Burger King.

For den handlelystne kan Gågata, Kaibakken og Storkaia Kjøpesenter by på flere spennende butikker. Med bil eller buss kommer du deg til Løkkemyra og Futurasenteret, Biltema, Super-G og mange andre.

 Sundbaaten utenfor Dodeladen

Sundbåten, verdens eldste kollektive transportmiddel (i kontinuerlig drift), binder Kristiansunds fire øyer sammen. Den tar deg raskt til for eksempel Innlandet og et besøk hos Dødeladen Kulturcafé, eller bare for en vandring blant Kristiansunds best bevarte bebyggelse fra tiden før krigen.

oik.no  Nordic Light   Tahiti Festival

Er du ute etter kultur har du kommet til rett by. Her arrangeres det flere musikkfestivaler, hvor den mest kjente er Tahiti-festivalen. Operaen i Kristiansund byr på flere forestillinger og egen operauke. Donna Bacalao arrangeres i august og Nordic Light fotofestival er en årlig begivenhet med utstillinger på ulike steder i byen. I byens storstue Braatthallen, arrangeres det konserter og dans med jevne mellomrom. Husk å bestille overnatting i godt tid før de ulike arrangementene. For oppdatert informasjon om det meste som skjer i Kristiansund i løpet av året, se aktivitetskalenderen eller lokalavisa Tidens Krav.

Atlanterhavsveien

Atlanten Turistsenter er også et flott utgangspunkt for opplevelser på Nordmøre.

Atlanterhavsveien  er 8274 meter lang og kåret til århundrets byggverk i Norge, ligger en biltur unna og er en ypperlig dagstur fra Atlanten. Atlanterhavsveien egner seg også veldig godt til sykling, fisking og dykking. Og er du først på Averøy, gå ikke glipp av den flotte stavkirka på Kvernes.

Grip er et nesten 400 år gammelt fiskevær, ca 14 km ut i havet. Grip har egen stavkirke og Norges høyeste fyrtårn. I sommersesongen er det rutebåt mellom Kristiansund og Grip (for rutetabell, ta kontakt med resepsjonen). Om været tillater det, er det en flott dagstur og en glimrende opplevelse for hele familien. Det finnes kafé på øya, men smør gjerne med matpakke før dere drar.

Grip Fiskevær

Grip småhus Grip hage

Sammen med Atlanterhavsveien, troner den spektakulære Trollstigen og den vakre Geirangerfjorden øverst på lista over noen av Norges mest besøkte attraksjoner. Du finner de alle i vårt fylke, så velkommen til Atlanten Turistsenter og Kristiansund, en by i medvind, uansett vær!

Bruk kartet og symbolene til å orientere deg i Kristiansund. I aktivitetskalenderen vil du finne det meste som skjer i Kristiansund i løpet av året. For taxi ringer du 71 67 22 22, for annen transport og rutetabeller i Møre og Romsdal ring 177 

 

     ATLANTEN MOTELL

ROM MED BAD

FROKOST INTERNET KABEL-TV PARKERING

 1 PERSON 595,-

 2 PERSONER 795,-

Atlanten Motell Rom med bad sentralt i Kristiansund. Rimeligere enn hotell

 

VI HAR ÅPNET NY KAFETERIA 

 VELKOMMEN TIL

CAMPUS CAFÉ

Frokost - Lunsj - Middag

Man-Fre 6-20 (Lør-Søn 8-16) INTERNET TV PARKERING

 

DALAVEIEN 22
6511 KRISTIANSUND

Tel (+47) 71 67 11 04
Fax (+47) 71 67 24 05
Send E-post her

Lat = 63.1257
Long = 7.7370


Atlanten Motell Leiligheter Hytter Camping er medlem av NAF (Norges Automobil Forbund). Vi tilbyr overnatting til rimelige priser. Her kan du velge mellom motell leiligheter hytter og camping. Atlanten Motell Leiligheter Hytter og Camping, rimelig overnatting i Kristiansund på nordmøre

ATLANTEN MOTELL LEILIGHET HYTTER CAMPING - RIMELIG OVERNATTING I KRISTIANSUND